Mondhatnánk, hogy a weboldal napjainkban olyan, mint egy névjegykártya de valójában annál sokkal több funkciót tölt be. Egyrészt reprezentálja vállalkozásod a nagyközönség előtt, hitelt ad számodra, képes érdeklődőket, ügyfeleket hozni, sőt akár még értékesít is.

Bővülő ügyfélkor, növekvő bevétel. Egy jó weboldal akkor is dolgozik, mikor te az igazak álmát aluszod.
Olyan lehetőség a 21. században, melynek kiaknázatlansága hatalmas hiányosságot von maga után minden vállalkozásban. Egy weboldal lehetővé teszi, hogy üzlethelyiség nélkül értékesítsd termékeidet, hogy személyes jelenlét nélkül informáld, vagy győzd meg ügyfeleidet szolgáltatásod minőségéről.

Kérd árajánlatunkat és készítsük el a tiédet!

Wordpress weboldal készítés

Vedd fel velünk a kapcsolatot és rövid határidővel elkészítjük weboldalad!

Milyen egy jó weboldal?

A jó weboldal áttekinthető, stílusos, üzenete van, mobilbarát, felhasználóbarát, keresőbarát, reszponzív, egyszerűen szerkeszthető. A jó weboldal egyszerre látványos, mégis könnyen áttekinthető. Megjelenésében hűen tükrözi vállalkozásod jellegét és marketing vezérelt felépítése a látogatókból komoly érdeklődőket, ajánlatkérőket, vásárlókat alakít. Tökéletesen összhangban van vállalkozásod, céged offline tevékenységével, hatékonyan támogatja üzleti céljaid megvalósulását.

Milyen weboldalakat készítünk mi?

Nagyon nehéz összeegyeztetni, hogy egy weboldal egyszerre legyen esztétikus és keresőbarát is. A legtöbb weboldalkészítő cég vagy az egyik, vagy a másik szempontot helyezi előtérbe. Így a weboldal vagy rendkívül látványos lesz, telis tele (laikus szemmel kevésbé észrevehető) technikai hibákkal, vagy a Google algoritmusa számára készül és gyakorlatilag a felhasználók számára használhatatlan. Mivel mi magunk mindkét szakterülettel foglalkozunk, így kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk készített weboldalak mind felépítés, szerkezet tekintetében, mind pedig szövegezésben erős alapot nyújtsanak a keresőoptimalizálás számára.

Az általunk elkészített weboldalak onsite optimalizálása már a weboldal készítése során megtörténik. Így a keresőoptimalizálás weboldalt érintő technikai részét már a készítés során elvégezzük. Ez lehetővé teszi, hogy akár más SEO szakember, akár mi, vagy a weboldal tulajdonosa végezze a későbbiekben a  keresőoptimalizálást, az jóval zökkenőmentesebben és gyorsabban érjen el látványos eredményeket.

Felhasználóbarát szerkesztőfelület

Weboldalaink olyan szerkesztőfelülettel rendelkeznek, melyet egy alapszintű számítógépfelhasználó is könnyedén tud kezelni. Így az átadást követően akár Te magad is módosíthatod majd a weboldal egyes elemeit, képeket, szövegeket, cikkeket tölthetsz fel. Frissítheted termékeid adatait és az árakat egyaránt.

Mobilbarát megjelenés

A weboldal készítés során olyan oldalak kerülnek ki kezeink közül, melyek telefonról böngészve is hibátlan megjelenéssel és működéssel rendelkeznek. A felhasználók 70%-a mobiltelefonról internetezik, így ma már csak az a weboldal teljesíthet jól, amelyik maximálisan mobilbarát.

SEO-barát felépítés

A SEO, azaz a keresőoptimalizálás már a weboldalkészítéssel kezdetét veszi. Ahhoz, hogy egy weboldal viszonylag rövid idő alatt jó helyezést érhessen el a Google keresőjében, már a weboldal készítés során is megannyi technikai feltételt biztosítani kell.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Minden olyan oldalra, amely igényli, vagy amelyre te szeretnéd, kapcsolatfelvételi, ajánlatkérési űrlapot helyezünk el. Ez azért fontos, mert sokan kerülik a telefonos ügyintézést, így ha kizárólag egy telefonszám szerepel a weboldaladon, könnyen elveszítheted a potenciális ügyfelek egy részét.

Időpontfoglalási rendszer

Ha olyan vállalkozásod van, amely indokolttá teheti az időpontfoglalást, egy rugalmasan alakítható időpontfoglalási rendszert építhetünk oldaladba, mely megkönnyíti majd vállalkozásod mindennapjait.

Szállodák, éttermek, tanácsadói cégek, fodrászatok, szépségszalonok számára ideális.

Online Chat

Online chat integrálásával lehetővé tehetjük, hogy az oldaladon járó érdeklődők azonnal kapcsolatba léphessenek veled. Feltehetik aktuális kérdéseiket, te pedig ügyesen reagálva a konverzió (vásárlás, ajánlatkérés) felé terelheted őket. A Chatet egyszerűen, telefonodról is elérheted majd bármikor.

Nyelvválasztó modul

Rögtön kétnyelvű weboldallal indítanál? Ennek sincs akadálya! A weboldal készítés során nyelvválasztó modullal tudjuk biztosítani, hogy oldalad két, vagy akár több nyelven is elérhető lehessen.

Közösségi média modulok

A közösségi média része a mindennapjainknak, így egy modern weboldal sem nélkülözheti a Facebook, Instagram, Youtube integrációt. Történhet ez egy-egy megosztás gombbal, vagy a céges Facebook/Instagram oldal teljes integrálásával.

Hívógomb modul

Hívógomb modul telepítésével elérhetjük, hogy weboldaladon telefonos nézetben megjelenjen egy esztétikus hívógomb, melyet használva az érdeklődők egyetlen gombnyomással (kényelmesen, tárcsázás nélkül) hívást kezdeményezhetnek feléd.

Dinamikus menü

Valamennyi weboldal készítés során dinamikus menüt helyezünk el a weboldal felső, vagy oldalsó részében, mely az oldalon görgetve is mindvégig megőrzi helyét. Így ha a látogató elnavigálna, kényelmesen és praktikusan teheti azt meg.

Hírlevélfeliratkozás

Ha szeretnéd aktívan tartani a kapcsolatot ügyfeleiddel, és/vagy leendő ügyfeleiddel, dizájnos hírlevél feliratkozást telepíthetünk weboldaladba, mely hatékonyan építi ügyfélköröd adatbázisát.

Google Maps térkép

Helyi vállalkozás esetén fontos, hogy érdeklődőid számára könnyedén megtalálható legyen üzleted, vállalkozásod székhelye. Ezt a weboldaladra elhelyezett térképpel tudjuk elérni, melyen szinte egyetlen kattintással akár meg is tervezhető a hozzád vezető útvonal!

NÉHÁNY KORÁBBI MUNKÁNK

Készen állsz, hogy megnöveljük vállalkozásod bevételét?

Széleskörű szolgáltatás-palettánkról a számodra legideálisabbat választva segítünk ügyfélköröd bővítésében. 

Mi fog történni az ajánlatkérés után?

Az ajánlatkérés után egy rövid konzultáció keretében egyeztetjük, hogy milyen elképzeléseid, elvárásaid vannak az új weboldaladdal kapcsoaltosan. Ez az egyeztetés történhet e-mailben, telefonon, de akár személyesen is, egy kávé mellett.

A konzultáció során kitérünk majd olyan kérdésekre, mint:
- Kiknek fog szólni a weboldal? Ki a fő célközönséged? (Anyukák? Gyerekek? Üzletemberek?)

- Mi a fő célja a weboldalnak? (Eladás? Ajánlatkérések gyűjtése? Bemutatkozás?)

- Milyen funkciókkal bírjon majd a weboldal? (Szükség van-e kapcsolatfelvételi űrlapra, ajánlatkérési- vagy foglalási rendszerre, kosárra, térképre, hívást indító gombra, blogra?)

- Van-e elképzelésed a design, színvilág terén?

A konzultáció után (sokszor a konzultáció végén azonnal) megbeszélésre kerülnek az együttműködés részletei és a weboldal készítés ára. Ez utóbbi a weboldallal kapcsolatos igények és a fent található ártáblázat szerint kerül meghatározásra.

Az ajánlat során továbbá pontos meghatározásra kerül a weboldal elkészítésének határideje és a részünkről vállalható grátisz szolgáltatások is. :)

A weboldal elkészítését az árajánlatban meghatározott és elfogadott összeg 20%-ának befizetése után tudjuk elkezdeni. Az előleg fizetésére azért van szükség, hogy mindkét fél érdekelt legyen abban, hogy a közös munka gördülékenyen menjen. Bizony, itt valamilyen mértékig közös munkáról lesz szó, hiszen neked is partnernek kell majd lenned abban, hogy a weboldallal kapcsolatos elképzeléseidet, az azon látni kívánt képeket és szöveges elemeket megoszd majd velünk.

A weboldal készítés árának fennmaradó része a weboldal átadásakor kerül kifizetésre, természetesen kizárólag teljes elégedettség esetén.

Míg mi a megbeszéltek alapján elkészítjük a weboldal vázát, Téged arra kérünk majd, hogy készítsd elő és küldd át részünkre a weboldalon majd megjeleníteni és látni kívánt tartalmi elemeket: szövegeket, képeket, videókat.

Nem kell a weboldal teljes képi anyagát neked szolgáltatnod, elegendő azt átküldened, amit mindenképp viszont szeretnél majd látni a weboldaladon. (Ilyenek lehetnek például a rólad, szolgáltatásodról vagy termékeidről készült képek. De igény esetén meg tudunk osztani veled remek képgyűjtő oldalakat is, ahonnan ha szeretnéd, összeválogathatod weboldalad egyéb képi anyagait is, díjmentesen. Így teljesen nálad lehet a kontroll.)

Miután elkészültünk a weboldal első, vagy ahogyan mi hívjuk, 0. verziójával, rögtön meg is mutatjuk azt Neked.

A munkafolyamat ezen pontján rálátásod lesz arra, hogy milyen is lesz a weboldal, ami ekkorra nagyjából már 90%-os állapotában lesz. Alaposan átnézzük a weboldalt közösen és teszteljük a beépített funkciókat.

Ekkor összeszedjük még azokat a pontokat, amiken esetleg módosítani szeretnél, majd 1-2 napon belül a kéréseid szerint javítunk is mindent.

Amikor már teljesen meg vagy elégedve az új weboldaladdal és minden kérésedet teljesítettük, akkor számlázzuk ki szolgáltatásunk fennmaradó összegét.

Utolsó lépésként élesítjük weboldaladat, ami ettől a lépéstől kezdve, bárki számára elérhető és megtekinthető lesz. Átadunk hozzá számodra minden hozzáférési azonosítót és egy rövid útmutatót is, hogyan tudod majd oldaladon az alapvető módosításokat te magad is elvégezni.

Természetesen ha szeretnéd, egy jelképes összegért tovább fogjuk a kezed és vállaljuk weboldalad teljes karbantartását is.

Kérd ajánlatunkat!

Beszéljünk elképzeléseidről és a megvalósítás lehetőségeiről,
kötelezettségek nélkül!

TOP