Kik vagyunk?

A Webase egy innovatív online marketing vállalkozás, melynek sikerét elhivatott szakemberek biztosítják. Csapatunk tagjai között megtalálható grafikus, szövegíró, webfejlesztő, PPC specialista és SEO szakember. Ennek köszönhetően szakmai tudásunk az online marketing jelentős részét lefedi.

Küldetésünk

Célunk elsősorban, hogy szolgáltatásainkkal segítsük a kis- és középvállalatok, avagy vállalkozók sikerét, melyhez az online felületek lehetőségeit igyekszünk minél hatékonyabban kiaknázni.

Mivel nem a nagy ügynökségek közé tartozunk, így abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy megengedhetjük magunkat, hogy ügyfeleinkkel szinte baráti viszonyt ápoljunk. Ezt rugalmasságunkkal, a munkák során mindvégig nyílt kommunikációnkkal érdemeljük ki. Ügyfeleinkkel együtt dolgozunk a sikerért, és együtt örülünk annak.

Azért azonban, hogy ügyfeleinkkel megőrizhessük ezt a közvetlen munkakapcsolatot, és hogy szolgáltatásainkkal mindig maximális elégedettségükre lehessünk, egyszerre csak korlátozott számú projekttel tudunk foglalkozni. Éppen ezért minden egyes új projekt előtt alaposan felmérjük a potenciális ügyfél igényeit és lehetőségeit és csak abban az esetben vállaljuk a felkéréseket, ha garantált eredményességgel tudjuk azt vállalni.

Pethő Éva

PPC, SEO - keresőoptimalizálás

Szakács Péter

Webfejlesztő

Balogh Tibor

Webfejlesztő

Zsófia Karády

Webdesinger

Seres Richard

PPC - Online marketing manager

Miben tudunk neked segíteni?

 • Weboldal készítés
 • Landing oldal készítés
 • Google AdWords hirdetéskezelés
 • Facebook hirdetéskezelés
 • Facebook és Instagram oldalkezelés
 • Keresőoptimalizálás
 • Google MyBusiness
 • Hírlevél kampányok
 • Tartalommarketing (weboldal szövegírás, rendszeres blogolás)
 • Grafikai tervezés (logótervezés, webdesign)
 • Személyes tanácsadás Budapesten és Nyíregyházán (vagy online)

Szeretnél lendíteni vállalkozásod sikerén, de nem tudod, hogy milyen online eszközzel érhetnéd el a kitűzött célt? Vedd fel velünk a kapcsolatot és egy ingyenes tanácsadás keretében irányt mutatunk számodra!

Valamennyi szolgáltatásunk keretében maximális átláthatóságot biztosítunk. Lehet szó hirdetéskezelésről, vagy keresőoptimalizálásról havi reportokkal tájékoztatunk munkánk eredményességéről és a tárgyhóban elvégzett tevékenységeinkről. Így mindig pontosan fogod látni, hogy mikor miért fizetsz.

Keress minket bizalommal, ha úgy érzed, hogy rejlenek még kiaknázatlan források vállalkozásodban.

Ajánljuk magunkat, ha szívesen dolgoznál együtt egy közvetlen, megbízható, munkáját felelősséggel és alázattal végző csapattal.

Büszkék vagyunk rá, hogy ők is minket választottak

Készen állsz, hogy megnöveljük vállalkozásod bevételét?

Széleskörű szolgáltatás-palettánkról a számodra legideálisabbat választva segítünk ügyfélköröd bővítésében. 

TOP