Weboldal karbantartás

Egy jó weboldal folyamatos karbantartást igényel annak érdekében, hogy mindig naprakész információkkal és hibátlan működéssel fogadhassa a látogatókat. Az interneten valamennyi weboldal folyamatosan ki van téve a hackereknek, az ártalmas kódok és spam küldők veszélyének, melyeket ha nem kezelsz helyesen, könnyen vírusos lehet weboldalad, mígnem aztán a vírusok teljesen tönkre nem teszik azt.

Mi a baj a vírusokkal, a nem megfelelő weboldal védelemmel?

Az weboldaladba férkőzött vírust felismeri a Google is, a nem megbízható, ártalmas oldalakat pedig a keresőben hátrébb rangsorolja, tehát weboldalad a Google találati listáján hátrébb kerülhet, rosszabb esetben pedig akár teljesen el is tűnhet onnan. Így veszítheted el a rendszeres karbantartás hiányával látogatóid, ügyfeleid jelentős részét.

Mi kell ahhoz, hogy weboldalad megőrizze biztonságát?

A weboldal biztonságos működéséhez nélkülözhetetlen a weboldal egyes elemeinek (így például a bővítményeknek és egyéb kiegészítőknek) a rendszeres frissítése. Egy elavult bővítmény ugyanis könnyen sebezhetővé teszi az oldalt a támadókkal, rosszakarókkal szemben. Fontos továbbá a tárhely tartalmáról és a weboldal adatbázisáról rendszeresen biztonsági mentést készíteni. Ezzel kivédhető, hogy támadás esetén adatok vesszenek el.

A weboldal karbantartás az esetek többségében nem igényel 8 órában foglalkoztatott munkaerőt, így vállalkozóként, cégvezetőként a következők a lehetőségeid:

 

egy

Kiadod a feladatot az egyik dolgozódnak, aki gyűlölni fogja, rendszeresen megfeledkezik a biztonsági mentések és frissítések elvégzéséről és mindig csak utólag észlelitek majd a problémákat, rosszabb esetben akkor, mikor már 2-3 napja nem működik megfelelően az oldal.

kettő

Megpróbálod elérni a korábbi webfejlesztőt, aki idő közben telefonszámot cserélt, nem reagál a hívásra, nem érdekli a feladat, vagy egyszerűen csak nem ér rá.

három

Sikerül elérned a korábbi webfejlesztőt, esetleg fejlesztő céget, de a legapróbbnak tűnő változtatásért is vagyonokat kér el.

négy

Felkeresel minket, megírod, elmondod a felmerült problémát, a módosítási igényeidet és (attól függően, mennyire sürgető a helyzet) 1-3 napon belül kivitelezzük kéréseidet.

 

Spórolj időt, pénzt és energiát! Bízd ránk weboldalad karbantartását!

Mit kínálunk weboldal karbantartás során?

 

 

Frissítések

Weboldal motorját, témáját, bővítményet és egyéb kiegészítőit rendszeresen lefrissítjük, így megelőzve, hogy oldalad sebezhetővé váljon.

Tartalomszerkesztés

Weboldalad adatait iránymutatásoddal folyamatosan naprakészen tartjuk: frissítjük az árakat, a képeket és egyéb információkat. Feltöltjük blogodba a már megírt tartalmat, esztétikusan tördelve és elrendezve a honlapon. Szolgáltatási palettád bővülése esetén iránymutatásoddal új aloldalakat hozunk létre weboldaladon.

Vírusirtás

Amennyiben körültekintő beállításaink és frissítéseink ellenére mégis támadás érné weboldaladat, azonnal közbeavatkozunk és elvégezzük a szükséges vírusirtást, maradéktalanul helyreállítva az esetleges károkat, amiket a vírus okozhatott.

Vírusvédelem és biztonság

Felvértezzük weboldalad a leghatékonyabb biztonsági bővítményekkel, elvégezzük a legfontosabb biztonsági beállításokat, így például kiváltjuk weboldaladhoz az SSL tanúsítványt, mely a megbízhatóságról biztosítja majd látogatóidat.

Biztonsági mentések

Rendszeres biztonsági mentéseket készítünk tárhelyed adatairól, így bármi is történjen, weboldalad mindig könnyedén visszaálíltható lesz korábbi állapotára, análkül, hogy értékes adatokat veszítenél.

Rendelkezésre állás

Az együttműködés ideje alatt rendelkezésre állást biztosítunk számodra. Ha te magad észleltél egy hibát a weboldalon, ha szeretnél kisebb design módosításokat, új ajánlatkérő űrlapot. Vagy bármely egyéb kérésed, kérdésed lenne weboldaladdal kapcsolatosan, bátran fordulhatsz hozzánk. A probléma/kérés sürgető mivolta szerint, akár azonnali segítségnyújtással állunk rendelkezésedre.

Weboldal karbantartás ára

Weboldal karbantartás feladatával megbízhatsz minket alkalmi jelleggel, ha valamely probléma merült fel weboldaladdal kapcsolatosan, vagy kérheted havi csomagajánlatunkat is.

Weboldal karbantartás alkalmi jelleggel 

Mikor érdemes ezt választanod?

Ha csak egy egyszerű, 1 oldalas bemutatkozó oldalad van, azzal általában kevés a teendő. Ilyen esetben nem éri meg rendszeres karbantartást kérni, elegendő ha a problémát észlelve minél előbb felveszed velünk a kapcsolatot. Ha így teszel, az esetek többségében 24 órán belül felmérjük, azonosítjuk a probléma forrását és helyreállítjuk a weboldalt.
Milyen probléma adódhat egy egyszerű, egyetlen oldalas weboldalon?
Előfordulhat, hogy lejár egy bővítmény, ami rontja weboldalad megjelenését, funkcionalitását. Ilyen esetben még a leglátványosabb hiba is rend szerint 1-2 órán belül javítható.

Az alkalmi weboldal karbantartás ára 6 000 Ft / óra.

Rendszeres weboldal karbantartás

Mikor érdemes ezt választanod?

Ha weboldaladat nem pusztán mint egy online névjegyet használod, hanem fontos, hogy azon mindig naprakész információk legyenek, esetleg árajánlatkérés, foglalás, vásárlás, üzenetküldés funkciók is elérhetők honlapodon, annak nagy valószínűséggel rendszeres karbantartásra van szüksége.

Nincs annál kellemetlenebb, mikor egy weboldalon elavult információkba, kifutott termékekbe, hibaüzenetekbe botlik az ember. Az ilyen weboldal bizalmatlanságot szül és oldalelhagyásra készteti a látogatókat. Mondanunk sem kell, hogy ez számodra milyen hátrányokkal járhat… elmaradó rendelések, meg nem kapott ajánlatkérések, bevételkiesés.

Rendszeres weboldal karbantartás szolgáltatásunkat igényelve rendszeresen ellenőrizzük weboldalad, hogy azon minimalizáljuk a hibák előfordulásának arányát. Ha pedig hibába ütközünk, azon nyomban javítjuk azt. Így weboldalad mindig tökéletesen funkcionál majd.

Emellett rendelkezésre állást is biztosítunk számodra. Ha szükséged lenne egy új ajánlatkérő űrlapra, ki szeretnéd bővíteni a jelenleg használtat, ha lecserélnéd az árakat, ha megváltoztatnál valamit az oldaladon, csak üzensz nekünk és felár nélkül, 1-2 napon belül elvégezzük a kívánt módosításokat.

A rendszeres weboldal karbantartás ára 20 000 – 50 000 Ft / hónap a weboldal méretétől függően.

Milyen egyéb karbantartási feladatokkal kereshetsz meg minket?

A weboldal sebességének növelése

A weboldal sebessége döntő szerepet tölt be a keresőoptimalizálásban, abban, hogy minél előkelőbb helyet foglalhasson el a Google keresőjében. Nem beszélve arról, hogy a lassú weboldalakat nehezen tolerálják a látogatók. Ha a weboldalad nem elég gyors, a potenciális ügyfél hamar bezárja és áttér a konkurencia honlapjára.

Vagy… felkeresel minket és néhány nap alatt szélsebessé varázsoljuk oldaladat.

 

A weboldal sebességnövelésének ára: 23 000 Ft

Vírusirtás

Honnan sejtheted, hogy vírusos a weboldalad? … … ..

Ilyen esetben fordulj hozzánk bizalommal és elvégezzük a szükséges vírusirtást, majd helyreállítjuk a weboldalt, telepítjük a szükséges biztonsági bővítményeket és elvégezzük a legfontosabb biztonsági beállításokat.

A vírusirtás ára: 12 000 Ft

(Ritkán, de előfordulhat, hogy a vírus okozta kár akkora, hogy a weboldalt már nem tudjuk helyreállítani. Amennyiben erre a már megkezdett munka közben derül fény, a fenti összeget természetesen elengedjük.)

Készen állsz, hogy megnöveljük vállalkozásod bevételét?

Széleskörű szolgáltatás-palettánkról a számodra legideálisabbat választva segítünk ügyfélköröd bővítésében. 

TOP