Mobilbarát honlapkészítés

Mobilbarát honlapkészítés rövid határidővel, könnyen használható kezelőfelülettel.

Valamennyi vállalkozás életében eljön az a pont, mikor szüksége lesz egy jól funkcionáló weboldalra.

Hogy miért?

  • Mert a hivatalos, céges weboldal hitelt ad, megbízhatóságot sugall.
  • Mert egy weboldal segítségével az interneten böngészők könnyebben rálelhetnek vállalkozásodra, szolgáltatásodra, termékeidre.
  • Mert egy weboldal új dimenziókat nyit meg vállalkozásod előtt, telis-tele megannyi még kiaknázatlan lehetőséggel.

A mobilbarát honlap legfőbb ismérve, hogy megjelenése rugalmasan alkalmazkodik ahhoz az eszközhöz, amelyről éppen böngészik. Egy ilyen weboldal épp olyan jól áttekinthető és használható mobiltelefonról, mint laptopról, vagy akár tabletről.

Hogy miért is olyan fontos ez? Csak gondolj bele, az elmúlt 1 héten hányszor bújtad a netet mobilról és hányszor számítógépről? A mobiltelefonról internetezők, sőt a mobiltelefonról vásárlók száma is rohamosan nő, még az idősebb generáció körében is.

Azok a weboldalak, melyek nem mobilbarátok napjainkra már szinte használhatatlanná váltak.

De engedd meg, hogy szemléltessük, ilyen egy mobilbarát weboldal összehasonlítva egy nem mobilbaráttal.

nem reszponzív weboldal

Ha bővebben érdekel ez a téma, ajánljuk kapcsolódó cikkünket a reszponzív jelentése témában.

Ha a te vállalkozásod is megérett már egy profi weboldalra, vagy régi weboldaladat szeretnéd feltuningolni, állunk rendelkezésedre mobilbarát honlapkészítés szolgáltatásunkkal.

Mobilbarát honlapkészítés akár néhány nap alatt!

A mobilbarát honlapkészítés során Wordpress alapú weboldalakat készítünk. A munka megkezdése előtt felmérjük igényeidet. Meg fogjuk kérdeni tőled, hogy:

Mire szeretnéd használni a weboldalt? (Eladásra? Ajánlatkérések begyűjtésére? Informálásra?)
Milyen funkciókra van szükséged a weboldaladon? (Ajánlatkérés? Hírlevél feliratkozás? Facebook megosztás/feliratkozás gombok? stb.)

És persze nem utolsó sorban, hogy milyen kinézetet szeretnél weboldaladnak? (Ehhez szívesen fogadunk képeket, mintaoldalakat, de mi is tudunk neked gyönyörű sablonokkal szolgálni.)

A mobilbarát honlapkészítés alkalmával minden esetben olyan weboldalt adunk át ügyfelünknek, melyet az átadás után ő maga is könnyedén tud majd kezelni. Tetszés szerint tudja majd módosítani a weboldal szövegezését és képeit, tud blogot feltölteni stb. Igény esetén mindezekre díjmentesen be is tanítunk majd. Illetve amennyiben szükségét látod, rendszeres weboldal karbantartás szolgáltatásunkkal is rendelkezésedre állunk.

Na és azok a piszkos anyagiak…

Mennyi a mobilbarát honlapkészítés ára?

Ezt így látatlanban nehéz megmondani, a honlapkészítés ára mindig a megrendelő igényein múlik. Vannak egyszerűbb weboldalak és vannak egyszerre 6 nyelven elérhető webáruházak. (Ez utóbbiak elkészítése jelentősen több munkát igényel így értelemszerűen magasabb költségek mellett tudjuk vállalni elkészítésüket.)

Egy átlagos céges weboldal, esztétikus designnal, online ajánlatkéréssel, üzenetküldési lehetőséggel és egyéb apróbb finomságokkal már 120 000 Ft-ért elkészíthető. További 30 000 forintért pedig vállaljuk a weboldal szövegének megírását is. Így neked már nem marad más dolgod, minthogy hátradőlj és figyeld, szorgos csapatunk miként dolgozik új weboldaladon.

Ha te készen állsz, akkor mi is! ;)

Vedd fel felünk a kapcsolatot és kezdjük meg a közös munkát!

Készen állsz, hogy megnöveljük vállalkozásod bevételét?

Széleskörű szolgáltatás-palettánkról a számodra legideálisabbat választva segítünk ügyfélköröd bővítésében. 

TOP